5 Goede redenen waarom Alegra fashion de moeite waard is om een bezoekje te brengen.

March 23, 2018

1*Als Lokale ondernemer kopen we  in met jullie klantjes als inspiratie, en vaak zorgt dat voor een collectie die precies aansluit op jullie wensen, “apart, eigenzinnig en origineel”. En met liefde en passie gaan we op zoek naar merken en outfits die niet op iedere straathoek liggen. Een collectie die “net” iets anders is.

 

2*Stel je voor : in iedere winkelstraat dezelfde ketens, dezelfde winkels, dezelfde outfits.  Beetje saai, toch? Met onze shop en steeds wisselende etalage zorgen we voor onderscheid, geven we kleur aan ons dorp en zin in ontdekking. We presenteren onze collectie ook in de winkel met de nodig flair en nieuwste trendartikelen. 

 

3*Passie voor ons vak is iets dat ons drijft . Mijn professionele opleiding kleur- en stijlconsulente en jarenlange ervaring geeft me de nodige tools en dat betekent dat jij als klant het best mogelijke advies krijgt. En eerlijk gezegd is dat soort kennis onmogelijk te evenaren door de keten die eerder kiezen voor kwantiteit.

 

4*Vriendelijkheid is hier een vanzelfsprekendheid, hier ben je geen nummer.  Hier geen opdringerige blikken en vragen, maar we zijn er als je ons nodig hebt.

 

5* Sinds onze samenwerking met partner “Alegra Shoes”  kunnen wij jou van kop tot teen stylen....kleding, accessoires, schoenen, handtas.

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 5, 2019

March 12, 2019

July 28, 2018

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now