Late night shopping 'Meet the designer' 22 maart tot 21.00u open.

February 16, 2019

Graag stellen we jou FAM The Label voor: tijdloos, stijlvol, vrouwelijk: classy with a hint of sassy. Met uitsluitend duurzame materialen en faire productie drukt ontwerpster Vanessa haar stempel op de Belgische eerlijke modewereld. Benieuwd naar de story behind FAM? Kom luisteren naar haar verhaal op vrijdag 22 maart tijdens onze late night shopping vanaf 18u (tot 21u)

Vanessa Beniers, designer en oprichter van FAM, komt een workshop hosten. Vanessa komt ons vertellen hoe een kledingsstuk van FAM tot stand komt, van idee over ontwerp, stoffenkeuze, proef en final sample, totdat het bij ons wordt geleverd en door jullie met passie wordt gedragen. Vanessa brengt haar schetsboek mee en zal honderduit vertellen over haar ontwerpen. Een unieke kijk achter de schermen dus!

Daarnaast is Vanessa styliste van opleiding en met haar kennis zal ze jullie door de nieuwe lentecollectie loodsen, alsook uitleg geven bij kleuren, pasvormen en trends. Iedereen aanwezig kan haar advies en personal styling vragen tijdens deze workshop. Hoe heerlijk is dat, shoppen met een styliste.

Een avondje om niet te missen!

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 5, 2019

March 12, 2019

July 28, 2018

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now